LEMANT-POOL KFT   Isaszeg,Kavics u. 4521 Tel.: +36/20 575-4620
Főoldal Tevékenységek Dokumentációk Árlisták Kapcsolat


Kivitelezés,szolgáltatás

Vállaljuk teljeskörű megvalósítással és komplett kivitelezéssel medence építését otthonában. Általános medence tipus a süllyesztett víztükrű medence, előnye hogy olcsóbb, és gyorsan kivitelezhető.A süllyesztett víztükör esetében a medence pereme a víz szintjéhez képest általában 10-15 cm-rel kiemelkedik. Ez biztosítja azt, hogy hullámzáskor a víz ne csapjon ki a medencéből. A süllyesztett víztükrű medencékben, ha kis mértékben is, de a vízszint ingadozik (fürdőzők vízkiszorítása, párolgás, csapadék). A víz felszínén lebegő szennyeződések elszívására ezért egy úgynevezett "szkimmer" beépítése szükséges. A szkimmer a változó vízszint ellenére képes arra, hogy a lehető legvékonyabb rétegben szívja a vízfelszínről a vizet, és vele együtt az ott lebegő szennyeződéseket. A süllyesztett víztükrű medencéket szakmai körökben szkimmeres medencéknek hívjuk.
Míg a feszített víztükrű társa teljes egészében kihasználja a medence valamekkora térfogatát, ezáltal könnyebben is tisztítható, ugyanakkor sokkal látványosabb, és szebb is. Valamint a közösségi használathoz szükséges Európai szabvánnyal készül.A feszített víztükrű kialakítás lényegesen összetettebb. Az építészeti és gépészeti költségek 20-50%-kal magasabbak a medence és a kapcsolódó objektumok helyigénye is nagyobb. Az esztétikum oldaláról közelítve a kérdést, mondhatjuk, hogy a feszített víztükrű kialakítás előnyösebb, de ez az előny igazán csak olyan helyeken tud érvényesülni, ahol kellően nagy tér van a medence körül.

Kül- és beltéri medencék széles választékát kínáljuk Önnek! Az Ön által elképzelt medencét megtervezzük, legyártjuk, és telepítjük, a vízkezeléshez szükséges gépészeti berendezéseket és eszközöket felszereljük, üzembe helyezzük.
Foglalkozunk tetszőleges formájú és mélységű, polipropilén vagy fóliaborítású, üvegmozaik vagy hagyományos csempével kialakított süllyesztett vagy feszített víztükrű betonmedencék építésével, komplett kivitelezésével.

Szaktanácsadás Ingyenes árajánlat-adás. Személyre szabott elképzelések, tervezése - kivitelezése
Kulcsrakész megoldások tervezése - kivitelezése,  gépészeti kivitelezés Felújitás- átszerelés, Karbantartás - üzemeltetés. Vegyszerek, kiegészítők, értékesítése.